Beskrivning

Under mars månad kommer jag sälja vissa av mina akvareller till billigare pris ! Hjälp mig att rensa upp hemma och få in startkapital till min atelje ??

Stor original-akvarell Belle Berthelsen. Målad med ljusäkta färger på syrafritt papper. Storleken ca 102 x 77 cm ! Fraktas spårbart och väl packad. Video på målningen finns, alltid svårt att fånga på bild. Ang vattenstämpel är den med på första bilden för att undvika cw-stöld. Den är inte med på de andra som kan ses. Skriver detta då jag fått meddelande om detta innan. Det är originalet som säljes

om målningen; Älvor i Dimman, klara! (Eller är det kanske konstnärer som flytt för att dansa på ängarna?)
"Är det nån som undrar vart -konstnärerna tagit vägen -säg att de tog ett tåg nånstans dit där drömmen är belägen, och de kommer inte tillbaka förrän i slutet av April, Är det nån som vill leta så -Lycka till!"
Förresten. Om det är älvor så är de väl utrotade nu av vetenskapen?
"Dimma innebär att luften är så bemängd med små vattendroppar att sikten är mindre än 1 km. Mellan dimma och moln finns ingen principiell skillnad, endast att moln inte når marken.
Fysikaliskt sett är dimma en typ av kolloid, där vätskepartiklar är finfördelade i gas. För att dimma ska bildas krävs att luften är mättad med vattenånga. Det måste dessutom finnas så kallade kondensationskärnor (mikroskopiska partiklar i luften – rök, stoft, damm) på vilka vattenångan kan kondensera."
Så oromantiskt! det är bra med vetenskap då den kan ge oss mycket, men är det inte mer spännande med älvor och troll ? !

Objektsnr 628227621

Visningar 150

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 14:41

VÅR-REA UNDER MARS MÅNAD. Stor originalakvarell Belle Berthelsen -Älvor ?

Utropspris

|0 Bud

7 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

lipizan

växjö, Sverige

Verifierad

25 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?