Beskrivning

Silver Armband med stenar.

Peridot som även heter olivin eller krysolit är en bärare av balans och harmoni mellan hjärtat och den personliga kraften. Den stödjer dig att sammanlänka ditt hjärtas röst och din personliga kraft och vilja.

Topas är känd som sten för sann kärlek och framgång i alla åtaganden. Den stimulerar individualitet och kreativitet, stödjer din tillit till dina egna beslut. Topas är en sten som transformerar negativitet till kärlek och glädje.

Citrin är en glad och positiv sten som stimulerar oss att se det ljusa i tillvaron. Den hjälper oss att komma till uttryck i sociala sammanhang, ha roligt, skratta och leka. Den kan bäras samulett för att stärka självförtroendet och tilliten till den egna förmågan att skapa och vara. Den som vill bryta sina egna mönster göra upp med det förflutnas begränsningar kan bära citrin.

Kunzit sägs hjälpa den som står inför en stor förändring och de som kan ha svårt att anpassa sig till och fungera i livet. Den lär lindra hjärtesorger efter förlust eller separation, och lär vara en vän för den som behöver återhämta sig efter ett krossat hjärta. Den sägs även skydda i destruktiva relationer.

Jag samfraktar
Jag ansvarar inte för postens leverans

Objektsnr 629853022

Visningar 127

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 18:30

Sten Armband, silver. Citrin, Peridot. Kunzit. Ädelsten Armband. 925.

Slutpris

|

51 kr

Auktionen är avslutad

kerran 931 vann auktionen

sussymoni

Skattungbyn, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 000 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?