Beskrivning

Nytt halsband!

Sedan några år tillbaka tillverkar jag motivstenarna själv. Min roligaste hobby! Till det har jag använt en genomskinlig glaslins och en vacker bild. Motiven är noga utvalda och sådant som jag själv tycker om. Motivet förekommer oftast bara en gång. Efterfrågas motivet kan det dock hända att jag gör något ex extra.

Måttet på stenen är ca 13 X 18mm. Kedjan mäter ca 46 cm. Halsbandet är gjort av glas och silverfärgad metall. Jag köper smyckesdelar och monterar själv. Enligt leverantören är de bly och nickelfria. Men detta är inget som jag kan garantera!

Man måste komma ihåg att att bilderna är kraftigt förstorade för att alla detaljer ska synas. I verkligheten är stenen ca 13 X 18 mm. Alla detaljer blir därför inte lika synliga i verkligheten som på de förstorade bilderna! Motivet är softat och har därför inga skarpa linjer och konturer!

Om du av någon anledning inte blir nöjd med ditt halsband, KONTAKTA MIG INNAN DU LÄMNAR NEGATIVT OMDÖME! JAG VILL ATT MINA KÖPARE SKA BLI NÖJDA. DET MESTA GÅR ATT LÖSA!

Du betalar för halsband + frakt via Postnord. Följer Postnords portotabell. Samfraktar gärna!!

Objektsnr 630586510

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 18:37

Halsband - JESUS - Nytt!- Handgjort av mig!

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

marsipana

Kävlinge, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 213 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?