Beskrivning

NATURLIG STEN MED AMETISTER, ROSENKVARTS,BERGSKRISTALL och grön peridiot !!
Ett smycke som ingen annan har då de bara finns ett av detta !!!
Är 3 cm långt

Ametist kan verka lugnande på kropp, sinne och sägs även dämpa nervositet och humörsvängningar med sin fridfulla och stillsamma energi. Stenen sägs även skänka klarhet vid beslutsfattande, och är då en bra kristall för meditation och andlig utveckling.

Bergkristall egenskaper: Bergkristall sägs vara rent ljus manifesterat i en kristall, som kan förhöja och förstärka ens egna energi och energin hos andra kristaller. Bergkristall symboliserar människors växande från oklarhet till klarhet och från omedvetenhet till kosmisk medvetenhet.

Rosenkvarts är en kristall som ofta används i healing. Den anses ha många olika positiva egenskaper, såsom att den kan hjälpa till att skapa kärlek och välbefinnande, förbättra relationsproblem och lindra stress och oro. Rosenkvarts används också ofta som en kristall för meditation och andlig utveckling.

Peridot som även heter olivin eller krysolit är en bärare av balans och harmoni mellan hjärtat och den personliga kraften. Den stödjer dig att sammanlänka ditt hjärtas röst och din personliga kraft och vilja.

Säljes från min kristallsmyckesamling

Objektsnr 631595375

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 03:13

NATURLIG STEN MED AMETISTER, VATTENMELON och BERGSKRISTALL

Utropspris

|0 Bud

19 kr

Slutar om

Johanna7629

Vinslöv, Sverige

4.9

Johanna7629

Verifierad

Toppsäljare

324 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?