Beskrivning

Obs! Varan skickas, ej avhämtning.

Vintage armband och örhängen, handgjorda från italienska Bianco. Intensivt mörkblå stenar på svart manglad kedja (armbandet), längd ca 17 cm. Ett av örhängena saknar sin bussning. Asken ingår inte.

Vänligen observera! Var snäll och buda inte om du inte är säker på köpet! Ditt bud är inte förhandlingsbart i efterhand. När du budar godkänner du alla villkor som står i auktionen, även frakten. Jag gör mitt bästa för att beräkna den korrekt. Packar alltid ordentligt men jag tar inte betalt för emballage. Hör av dig under auktionstiden om du har frågor.

Du som vinner budgivningen kommer att få ett automatiskt vinnarmejl från Tradera. Vunnen auktion + eventuell frakt ska betalas inom 2 dagar via Pay Pal eller Swish. När jag ser att betalningen gått igenom skickar jag varan inom 3 dagar (oftast snabbare). Själva frakttiden kan variera, Schenker anger 2-3 dag från ombud till ombud, paketfrakt med Postnord är beroende på var i landet du bor. Jag väljer billigast möjliga av de två, hör av dig om du önskar annat fraktalternativ.

Välkommen att titta på mina andra auktioner. Jag samfraktar gärna.

Varmt lycka till med auktionen!

Objektsnr 627857918

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 12:27

Armband och örhängen, vintage, intensivt mörkblå, handgjorda, Italien, Bianco

Utropspris

|0 Bud

75 kr

Auktionen avslutades utan bud

tongling

stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

868 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?