Beskrivning

Mycket vackert och glittrigt set med märket trollslända,ett stelt armband och 1 par studs från Edblad. Är i mycket bra skick utan några repor och härligt glittriga! Är i silverfärg/stål/ljust grå glittriga se bilder. Finns inte längre att köpa i Edblads sortiment.

Säljer också en underbart vacker och bred ring med mkt strass,är ljust förgyllt rosé från Edblad och är ljusare än på bilderna. Ringen är i underbart skick och härligt glittrig av allt strass! Ringen är i storlek 18,5. Finns inte längre att köpa hos Edblad.

Nästa vara som jag säljer är ett par örhängen från Edblad som heter Ida och är mkt vackra med sina stenar i den innersta ringen. Behövs bara en liten putsning av stenarna.

Säljer också ett mkt uppseendeväckande armband i silver som är ett stelt ”skruv” armband som är
mkt annorlunda och vackert,se bild! I paketet får du också 2 vackra och glittrande silverarmband, se bild och de är i mkt bra skick.

I paketet ingår också ett par svarta oanvända stövlar i stl 38! Mkt fina med dragkedja som gör det lätt att få på dom,låg klack och mkt fint spänne längst ner på stöveln. Köpta på BonPrix. Perfekt till kjol el klänning.

Detta paket rekommenderas!

Skickar smyckena i en kartong från Edblad,i en svart påse i sammet och 4 gula organzapåsar med snöre för att skydda dom. Skickar med spårbart paket för 59 kr och hela paketet kostar 300 kr vid Köp nu-pris! Använder Samfrakt.

Objektsnr 628074092

Visningar 324

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 20:06

3 smycken från Edblad,3 silverarmband och oanvända stövlar!

Slutpris

|

266 kr

Auktionen är avslutad

Esmeraldaaa01 vann auktionen

Jillisen

Bromma, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

171 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?