Beskrivning

Har du någonsin drömt om att resa tillbaka i tiden och uppleva fisket som det var förr? Nu har du chansen! Detta Abu Matic 30A Svängsta är som en tidsmaskin för fiskeälskare. Låt mig berätta varför:

1. Nostalgisk Charm: Detta spö är en äkta klassiker från svunna tider. Abu Matic 30A tar dig tillbaka till en era då fisket var enkelt, äkta och fullt av äventyr.
2. Kvalitet och Hantverk: Tillverkat av det prestigefyllda märket Abu Svängsta, är detta spö ett mästerverk av kvalitet och hantverk. Det är byggt för att hålla och ge dig en autentisk fiskeupplevelse.
3. Enkelhet och Effektivitet: Abu Matic 30A är en inkapslad rulle som är lätt att använda och ger dig precis den kontroll du behöver. Den är perfekt för både nybörjare och erfarna fiskare.
4. Tidlös Design: Med sin retrodesign och robusta konstruktion är detta spö en tidlös skatt. Den kommer att imponera på dina fiskekamrater och väcka minnen från förr.
5. Fiskehistoria: Abu Matic 30A har en plats i fiskehistorien. Den har fångat otaliga fiskar och skapat minnen för generationer av fiskare.
Pris: Det bästa av allt är att denna fantastiska rulle är tillgängligt till ett överkomligt pris. För en resa tillbaka i tiden behöver du inte tömma plånboken – Abu Matic 30A är din biljett till fiskehistorien.

Så varför vänta? Ge dig själv eller någon annan en unik fiskeupplevelse med detta Abu Matic Svängsta 30A och låt tidsresan börja!

Detaljemässigt är rullen i fint skick dock en liten skravank på rullfästet ”se bild” rullen är minst 55 år gammal och använd så mindre skador som repor eller liknande förekommer enligt bilder.

Objektsnr 630621901

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 01:48

Abu Matic 30A

Pris

249 kr

MrPopo

Lund, Sverige

4.8

MrPopo

Verifierad

83 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?