Beskrivning

Helt ny i förpackning! (Bilder är tagna på min egen bräda)

Funktioner och detaljer:
Balansbrädstränare i bambu med justerbara stoppare – 3 olika avståndsalternativ 9,45, 15,7 och 22 tum. Balansbräda i bambu för surfing, snowboard, skidåkning, skateboardträning. Öka ditt balansspel.
Kompakt storlek, använd var som helst: Balansbrädan är i bambu och kan användas på alla ytor och är lätt att transportera var som helst. Används för att förbättra balansfärdigheter i snowboard, skateboard, wakeboarding, surfing och träning för fitness, hockey, kampsport, skidåkning, golf, yoga och allmän sportträning.
Mer utmaning med avtagbara stoppare: Paketet är fullt utrustat med 2 avtagbara proppar, 4 skruvar för att hjälpa dig att justera avståndet efter önskad nivå; Det finns 3 olika avstånd för dig att öva och växla mellan olika nivåer: 9,45, 15,7 och 22 tum
Hård bambukonstruktion, halkfri PEVA-yta: Premium surfbalansbräda är tillverkad av högkvalitativ bambu, viktklass på 172 kg + ; speciell halkfri peva dyna på ytan ger bättre grepp och jämnhet, säker och bekväm att använda med eller utan skor.
LÄTT GLIDE KORKRULLE: Konstruerad av solid KORK, rullen glider lätt, smidigt och skadar inte golvet; Halkskyddet fungerar bra på olika typer av golv, inklusive trä, matta, kork, betong och mer.

Betalas inom tre dagar efter avslutad auktion!

Objektsnr 629626705

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 15:34

Ny Balansbräda Surfing Snowboard Skidåkning Skateboard Balansträning

Såld för

550 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 454 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?