Beskrivning

Förstärk atmosfären i ditt hem med denna imponerande affisch för hemvägg. Oavsett om du är en hängiven fotbollsfan eller beundrar exceptionella prestationer, kommer denna affisch säkerligen att vara en fantastisk tillskott till din inredning.

Produktinformation:

  • Storlek: A4 (210 x 297 mm)
  • Material: Högkvalitativt papper
  • Tryckteknik: Skarpt och levande tryck med detaljerad färgåtergivning
  • Motiv: en dynamisk position, fångad i en av hans ikoniska ögonblick på fotbollsplanen
Varför välja vår affisch:

  1. Bildkvalitet: Vår affisch är tryckt med högsta kvalitet, vilket resulterar i en skarp och detaljerad bild.
  2. Inspirerande inredning: Oavsett om du placerar denna affisch i vardagsrummet, sovrummet eller kontoret, kommer den att fungera som en inspirerande påminnelse om hängivenhet, hårt arbete och framgångens kraft.
  3. Perfekt present: Letar du efter en perfekt present till en fotbollsälskande vän eller familjemedlem? Denna affisch är en idealisk gåva som kommer att glädja och överraska.
  4. Enkel att rama in: Affischen har dimensioner som passar standardramar för A4-storlek, vilket gör det enkelt att rama in och hänga upp utan extra besvär.
Skapa en unik atmosfär i ditt hem genom att välja denna affisch. Oavsett om du följer fotbollsvärlden noggrant eller bara uppskattar enastående prestationer, kommer denna affisch att locka ögonen och fungera som en konstant påminnelse om att följa dina drömmar med beslutsamhet och passion. Lägg din beställning idag och lyft fram ditt rum med en touch av sportens magi!

Objektsnr 629533122

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 12:21

Luka Modric A4 affisch

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?