Beskrivning

Beskrivning:
Upplev den revolutionerande Real Food-grade Silicone Jaw Exerciser - din nyckel till att skulptera och stärka käken och halsen på ett säkert och effektivt sätt. Denna innovativa Jaw Exerciser är tillverkad av högkvalitativt livsmedelsgodkänt silikon och är utformad för att hjälpa dig att uppnå en fastare och mer definierad käklinje

Funktioner
1. Real Food-grade Silikon: Tillverkad av 100% livsmedelsgodkänt silikon av högsta kvalitet, är vår Jaw Exerciser säker och skonsam för huden. Du kan använda den med förtroende, utan oro för allergier eller skadliga kemikalier.
2. Käkträning: Med vår Jaw Exerciser kan du effektivt träna och stärka käkmusklerna. Detta kan bidra till att förbättra din ansiktsdefinition och bidra till en fastare käklinje.
3. Halsmuskelträning: Utöver käkträning ger detta hjälpmedel dig möjlighet att fokusera på halsmusklerna. Det kan vara särskilt användbart för dem som önskar en mer tonad och smickrande hals.
4. Lätt att Använda: Den ergonomiska designen gör det enkelt att använda Jaw Exerciser. Bara tugga på den regelbundet under några minuter varje dag för att börja se resultaten.
5. Portabel: Den lätta och kompakta designen gör den enkel att ta med

Objektsnr 629570438

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 15 apr 18:42

Real Food-grade Silicone Jaw Exerciser

Utropspris

|0 Bud

5 kr

Auktionen avslutades utan bud

InfinitiTech

Jönköping, Sverige

4.8

InfinitiTech

Företag

Toppsäljare

122 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?