Beskrivning

Helt nya infällbara aluminium vandringsstavar med tillbehör. Nedan följer information från tillverkaren.

Den här vikbara stången i kolfiber spelar i den bästa utomhusligan. Bästa förhållandet mellan pris och kvalitet. En promenadkäpp väger endast 230 gram och är stabil och brottsäker. Ultralätt 3k kolmaterial, hopfällbart och ett bekvämt justerbart korkhandtag gör den hopfällbara staven till ett vandringsunderverk. Om du letar efter en lättjusterbar och högkvalitativ vandringsstav är Alpin Loacker rätt val för dig.
  • De vikbara stavarna mäter endast 35 cm när de är hopfällda. De är också individuellt justerbara från 115 till 135 cm och passar alla från 1,65 m höjd. Stavarna passar i alla ryggsäckar och resväskor.
  • Så du är väl utrustad för alla väderförhållanden. Vandringsstavarna levereras med snöplattor, lerplattor, Nordic Walking-tillbehör och gummipuffar. Oavsett om det är Nordic Walking, vandring, trailrunning med Alpine Loacker Carbon Pro stavarna kommer du upp på varje berg och tillbaka ner på ett säkert sätt.
  • Med den sportiga väskan kan du enkelt ta med dig vandringsstavarna överallt. Så din ryggsäck blir inte smutsig och alla enskilda delar håller ihop. Förvara helt enkelt vandringsstängerna som kan klämmas fast på ett säkert sätt.

Objektsnr 630449747

Visningar 91

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 07:39

Infällbara aluminium vandringsstavar med tillbehör

Pris

500 kr

LS-TR

Malmö, Sverige

5.0

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

166 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?