Beskrivning

Den smidiga portabla fläkt är den perfekta kombinationen av överlägsen kylning, komfort och stil. Denna nackfläkt är inte bara en pålitlig partner under varma dagar, den har också en lyxigare design som kommer att imponera på dig.

Med sin förbättrade ergonomi har denna nackfläkt en formad framsida som smidigt anpassar sig efter nacken och nyckelbenet. Det ger en naturlig rundhet och en behaglig passform, vilket minimerar risken för skav och obehag. Du kan njuta av timmar av kylning utan att behöva offra komforten.

För att ytterligare förbättra din upplevelse kommer den fläkt med en justerbar nacke. Du kan enkelt anpassa formen för att passa din nacke perfekt, vilket ger dig en skräddarsydd och säker position utan obehag.

Utöver dess designfinesser erbjuder denna nackfläkt också praktiska funktioner. Den laddas snabbt och enkelt med hjälp av en modell Type C-laddare, vilket sparar tid och ger dig mer tid att njuta av den svala brisen. Dess 4000mAh batterikapacitet ger dig en arbetskapacitet på 4-9 timmar, vilket gör den perfekt för långa utomhusaktiviteter, arbete på kontoret eller bekväm användning hemma.

Denna nackfläkt är tillverkad av högkvalitativ plast och har en kompakt storlek på 152x230x70 mm och med en vikt på endast 290 g gör den bekväm att bära runt nacken utan att orsaka obehag.

Objektnr 631610263

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 11:01

Kraftfull Nackfläkt med 3st olika fläktlägen, Ny i Kartong

Pris

259 kr

JSwatZ

Ormaryd, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?