Beskrivning

Två biljetter tillgängliga till The World of Hans Zimmer – A New Dimension, 9 maj 2024 kl. 20:00 på Scandinavium i Göteborg.

Biljetterna gäller plats 11 och 12 på rad O i sektion D Höger. Biljetterna köptes för 965 kr/st vilket också är vad jag baserar utgångspriset på.

Har tyvärr aldrig varit på Scandinavium själv, men eftersom biljetterna köptes redan i april 2023 fanns alternativ och jag valde medvetet platser jag uppfattade som trevliga med god sikt. Rad O innebär längst fram i sektionen, placerat framför rad 1. Platserna är placerade två stolar ifrån vad jag uppfattar som en trappa ner till raden, vilket kan indikera på extra benplats.

Observera också att konserten äger rum på Kristi himmelfärdsdag, vilket är en röd torsdag i kalendern. Perfekt för en mysig utekväll, och kanske till och med starten på en weekendresa.

Använder Ticketmaster Transfer för överföring av biljetterna efter avslutad auktion. Du tar över biljetterna och kan därefter själv bestämma om du vill använda eBiljett eller utskriven biljett.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Bilderna i denna annons föreställer en officiell pressbild från worldofhanszimmer.com (som jag inte äger rättigheter till), de aktuella biljetterna som eBiljetter och i sin PDF-layout för utskrift (där information om mig, biljettnummer, bokningsnummer och QR-kod är dolt här i annonsen), och en översiktsbild för de olika sektionerna i Scandinavium med de aktuella biljetters platser markerade med en röd stjärna.

För mer information om evenemanget, besök den officiella webbplatsen:
The World of Hans Zimmer – A New Dimension [ https://www.worldofhanszimmer.com/the-world-of-hans-zimmer-a-new-dimension/ ]

Objektsnr 630393476

Visningar 328

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 19:43

2 platser till The World of Hans Zimmer, Scandinavium 9 maj 2024

Slutpris

|

2 770 kr

Auktionen är avslutad

zakkris vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?