Beskrivning

Har du längtat efter en avkopplande getaway? Nu har du chansen att njuta av en övernattning på Scandic Karlskrona med en läcker tvårättersmiddag, samtidigt som du stöder "BLÅ MATCHEN," ett samarbete mellan FC Helsingborg och Barndiabetesfonden. Vi auktionerar ut denna härliga upplevelse för dig!

Om Övernattningen på Scandic Karlskrona: Din vistelse på Scandic Karlskrona kommer att bli en minnesvärd upplevelse. Du och din reskamrat kommer att bo i bekväma rum och uppleva hotellets gästfrihet. På kvällen väntar en smakfull tvårättersmiddag på hotellets restaurang, där ni kan avnjuta kulinariska läckerheter.

Hur du kan delta: Genom att delta i denna auktion stöder du direkt "BLÅ MATCHEN" och vårt arbete för att stödja forskningen om typ-1 diabetes. Din vinst kommer inte bara att ge dig en avkopplande övernattning på Scandic Karlskrona utan också stödja en viktig orsak.

Så om du är redo att unna dig en paus och njuta av god mat samtidigt som du gör en insats för att hjälpa barn med typ-1 diabetes, lägg ditt bud nu och se fram emot en härlig vistelse på Scandic Karlskrona!

Objektnr 622364213

Visningar 678

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 11 feb 13:06

Övernattning på Scandic Karlskrona – Med Tvårättersmiddag

Slutpris

|

1 286 kr

Auktionen är avslutad

SGF5 vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?