Beskrivning

Är du ute efter en avkopplande vistelse med komfort och bekvämlighet? Nu har du chansen att njuta av en natt i ett dubbelrum för två personer på Radisson Blu Helsingborg och en härlig frukost för två. Denna bekväma upplevelse ger dig och din följeslagare en chans att varva ner och samtidigt stödja "BLÅ MATCHEN," ett samarbete mellan FC Helsingborg och Barndiabetesfonden. Vi auktionerar ut denna avkopplande vistelse för er!

Om Radisson Blu Helsingborg: Radisson Blu Helsingborg är känt för sin moderna design och gästvänliga atmosfär. Ert dubbelrum kommer att vara en plats för avkoppling och återhämtning, där ni kan njuta av en bekväm vistelse. På morgonen väntar en härlig frukostbuffé där ni kan starta dagen med god mat och energi.

Hur du kan delta: Genom att delta i denna auktion stöder du direkt "BLÅ MATCHEN" och vårt arbete för att stödja forskningen om typ-1 diabetes. Din vinst kommer att ge dig och din följeslagare en avkopplande och bekväm vistelse samtidigt som du stödjer en viktig orsak.

Så om du är redo att unna dig och din partner en avkopplande natt och en god frukost på Radisson Blu Helsingborg, lägg ditt bud nu och se fram emot en bekväm upplevelse!

Notering: Vinnaren av denna vistelse kommer att kontaktas med information om hur du kan boka er vistelse på Radisson Blu Helsingborg. Vi ser fram emot att välkomna er för en avslappnad och bekväm vistelse!

Objektnr 622609893

Visningar 260

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 12 feb 10:31

Radisson Blu Helsingborg – Dubbelrum och Frukost för Två Personer

Slutpris

|

1 090 kr

Auktionen är avslutad

milesmusik vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?