Beskrivning

Är du redo för en lyxig vistelse med en gourmetmiddag i hjärtat av Helsingborg? Nu har du möjligheten att njuta av en natt i ett dubbelrum för två personer på Grand Hotell Helsingborg samt en utsökt tvårätters middag i hotellets restaurang. Denna eleganta upplevelse ger dig och din följeslagare en chans att unna er samtidigt som ni stödjer "BLÅ MATCHEN," ett samarbete mellan FC Helsingborg och Barndiabetesfonden. Vi auktionerar ut denna exklusiva vistelse för er!

Om Grand Hotell Helsingborg:
Grand Hotell Helsingborg är känt för sin klassiska charm och bekväma atmosfär. Ert dubbelrum kommer att vara en plats för avkoppling och återhämtning, där ni kan njuta av en fridfull natt. På kvällen blir ni bjudna på en utsökt tvårätters middag i hotellets restaurang, där ni kan smaka på gourmeträtter.

Hur du kan delta:
Genom att delta i denna auktion stöder du direkt "BLÅ MATCHEN" och vårt arbete för att stödja forskningen om typ-1 diabetes. Din vinst kommer att ge dig och din följeslagare en minnesvärd och lyxig upplevelse samtidigt som du stödjer en viktig orsak.

Så om du är redo att unna dig och din partner en natt av komfort och en gourmetmiddag på Grand Hotell Helsingborg, lägg ditt bud nu och se fram emot en oförglömlig upplevelse!

Notering: Vinnaren av denna vistelse kommer att kontaktas med information om hur du kan boka er vistelse på Grand Hotell Helsingborg. Vi ser fram emot att välkomna er för en elegant och avkopplande vistelse!

Objektnr 622610278

Visningar 249

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 11 feb 14:35

Grand Hotell Helsingborg – Dubbelrum och Tvårätters Middag för Två Personer

Slutpris

|

1 377 kr

Auktionen är avslutad

jesbvs vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?