Beskrivning

Vänligen läsa hela beskrivningen innan bud!

Ponnyn lever inte längre och jag har beslutat att selen ska få en ny ägare för nu dröjer det innan jag har en liten ponny igen. Selen är ett ihopplock och har passat stor grov shetlandsponny som var 103 i manken och drog 105 i täcken och ponnystorlek i grimmor.

Följande säljs i paket:
Draglinor i svart biothane, 25 mm bred, d ringar i änden som jag fäste med hake i svängel. Handsydda av mig. Ca 170 cm långa.

Svart läder däckel, tror den är från drive out ursprungligen, storlek ponny. Snabbkopplingar i biothane (handsydda av mig)

Baksele i biothane, sydd av mig. Har ingen svanskappa för min ponny gillade inte det, låg stadigt ändå. Har krokar att vila tömmarna i. Neoprenfodrad. En enkel grön biothanerem medföljer, agerade slagrem men har ingen tjusig eller komplett fastsättning,Selen har detaljer i orange biothane.

Brösta i biothane med orange/reflex detaljer, fodrad med neopren, passar ihop med draglinorna men jag har knappt använt den då ponnyn föredrog lokor (lokorna vill jag spara)

Skickar med ett par töm handtag i svart läder, bruksskick.

Allt som jag har sytt själv är sytt med riktig och hållbar sadelmakarsöm, rejäla spännen och extra stark nylonyråd. Selen har gått många mil men blir som ny varje gång den tvättas med vatten och såpa. Du blir garanterad ensam om att ha just denna design och färg på sele då jag endast sydde ett exemplar.

Tömmar, bukgjord, huvudlag etc medföljer ej.

Objektsnr 630138003

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 15:38

Bröstsele i läder/biothane till shettis shetland ponny

Pris

900 kr

Yatzy_91

Storvik , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

268 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?