Beskrivning

1 års garanti.

Ordpris: 2599:-

Mobiltelefonen säljs utan kartong och laddare.
Fint skick.

CAT S31 smartphone är extremt stryktålig och är optimal för dig som ofta befinner dig i riskabla situationer. CAT S31 smartphone är testad av militären och klarar fall upp till 1,8 meter. Du kan använda dubbla simkort och enkelt skifta mellan privata samtal och jobbsamtal vilket gör att du slipper bära med dig dubbla telefoner överallt.

Konstruktion

Denna telefon är designad för att motstå påfrestningarna av de mest krävande situationer. CAT S31 klarar alla militära standarder då den är tappsäker upp till 1,8 meter med sin förstärkta och formgjutna ram. Utöver detta är den vattentät och säker mot smuts.

Fantastisk batteritid

Denna telefon har ett kraftfullt 4000 mAh batteri som ger dig hela 15-timmars taltid och 38 dagar i standby-läge.

Vattentät

S31 smartphone tål att bli tappad i vattnet upp till 1,2 meter i hela 35 minuter. Ta med dig din telefon överallt och koncentrera dig på dina aktiviteter i lugn och ro med denna tåliga telefon.

Kamera

Ta bilder eller äventyrsvideos i upp till 30 fps med den bakre 8 megapixlar-kameran eller 2 megapixlar-kameran på framsidan. Använd undervattensläget när du är simmar eller snorklar. Kameran har också LED-blixt och ger dig möjligt att spela in Full HD-video i 30 fps.

Skärm

CAT S31 smartphone har en skärm som tål repor tack vare sitt Corning Gorillas Glass-skydd. Detta skydd håller din skärm säker även i de mest utsatta situationer. HD-display på 4,7-tum gör så att du alltid kan se innehållet klart och tydligt även under soliga dagar. Oavsett om du bär handskar eller har blöta händer har telefonen fullt stöd för detta och du kommer enkelt åt alla funktioner med ett par enkla fingerrörelser.

Processor

Under den robusta konstruktionen har CAT S31 smartphone en kraftfull Qualcomm MSM8909 Quad core-processor MED 2 GB RAM.

Android 7.0 Nougat

Med Android 7.0 kan du göra flera saker samtidigt, snabbt växla mellan appar eller dela skärmen för multitasking med två program sida vid sida. Smarta aviseringar låter dig anpassa den information du får från appar, vilket gör att den information som du prioriterar blir mer synlig för dig.

Dual SIM

Telefonen har plats för dubbla Nano-SIM-kort. Ha ett kort för arbetets räkning och det andra för dina privatnummer. Detta gör att du slipper bära med dig två telefoner hela tiden.

Fler funktioner:

- 16 GB lagringsutrymme
- Tål temperaturer mellan – 25 och 55 grader
- Micro-USB för laddning och synkning
- 4G LTE mobilanslutning
- Micro SD-kortplats med stöd upp till 128 GB kort
- GPS/GLONASS platstjänster
- WiFi 802.11 b/g/n
- Bluetooth 4.1 och NFC-sammankoppling

Objektnr 625621670

Visningar 259

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 09:50

CAT S31 smartphone (svart)

Pris

1 000 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?