Beskrivning

Säljer en Sony Xperia Z3 compact som är i fungerande skick. Har legat ett tag som reservtelefon men jag har en ny reservtelefon så jag säljer denna. Det medföljer originallåda, Laddarstativ med låda (sladd medföljer inte), laddare (ej original), laddsladd (magnetkoppling - kan vara lite svår att komma i laddläge), en adapter (USB Micro-B, USB-a hona) och alla instruktionsböcker.

Mobilen är nollställd och olåst och bara ställa in den som ni vill ha den.
För mer information om telefonen gå hit - https://www.sony.se/electronics/support/mobile-phones-tablets-mobile-phones/xperia-z3-compact/specifications.

Framsidan har skyddsglas och har lite kantskador (vilket syns på bilden, Mobilglaset är helt). Baksidan har det spräckts och är folierat så det inte ramlar loss men påverkar inte mobilen mer än estetiskt. Kameran fungerar som den ska. Uppe i höger kant på framsidan har det släppt lite på displayen, som antagligen går att limma till, Se bild 4.

Skickas välpaketerat för mindre risk för något ska hända produkten under frakten. Vill ni annat fraktbolag måste ni säga till, men då kan fraktpriset ändras.

Efter vunnen auktion ska ni få betalningsuppgifter från tradera. Kommer inte det kontakta mig. Pengarna ska vara insatta 3 dagar efter vunnen aktion. Jag bokar frakt när jag ser pengarna är insatta. Ni har ansvar att adresser och kontaktuppgifter stämmer.

Lycka till!

Objektsnr 626815491

Visningar 176

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 20 mar 21:43

Sony Xperia Z3 Compact

Utropspris

|0 Bud

349 kr

Auktionen avslutades utan bud

jonroo

Solna, Sverige

5.0

jonroo

Verifierad

Toppsäljare

197 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?