Beskrivning

1 års garanti.

Ordpris: 9999:-


Repig på baksidan, se bild.
Saknar USB-A till USB-C konverter i kartongen.

Google Pixel 7 Pro drivs av supersnabba och optimerade Google Tensor G2 och är den mest avancerade Google-telefonen hittills, med funktioner som anpassar sig efter dig. Titan M2-chippet lägger till ett extra lager av säkerhet för all din data, och batteriet räcker upp till 72 timmar med Extreme Battery Saver. Den har även ett förbättrat bakre trippelkamerasystem plus selfie-kamera.

Pekskärm

En supersmidig 6,7-tums QHD+ (3120 x 1440 ) pOLED-skärm med adaptiv 120Hz uppdateringsfrekvens och en maximal ljusstyrka på 1500 nits ger dig detaljerad bild med fantastiska färger.

Kameror

Google Pixel 7 Pro kommer med en 10.8Mpx Selfie-kamera och en trippel bakre kamera som består av en 50Mpx huvudkamera med optisk bildstabilisering och en 12Mpx vidvinkelkamera. Telefonen är också utrustad med ett 48Mpx 5x teleobjektiv och 30x Super ResZoom för högkvalitativa foton på långt avstånd. En rad funktioner kombineras med avancerad AI för att fullt ut utnyttja potentialen hos kamerasensorerna. Detta inkluderar möjligheten att göra suddiga foton skarpa efter att de redan tagits, att ta bort oönskade föremål med Magic Eraser eller använda Live Translate för att tolka konversationer öga mot öga och översätta menyer med kameran.

Google Tensor SoC

Oavsett aktivitet ger Google Tensor SoC en otroligt smidig upplevelse. Det anpassade chippet är utformat för att fokusera på viktiga uppgifter som förbättrad bildbehandling och maskininlärningsrelaterat arbete samt håller även resurskrävande appar igång utan att hacka.

Batteri

Google Pixel 7 Pro drivs av ett 5000mAh batteri som på ett intelligent sätt anpassar sig till hur du använder din telefon, för att se till att den varar hela dagen och ännu längre. Med Extreme Battery Saver kan telefonen hålla i upp till 72 timmar, och den stödjer USB-C-snabbladdning samt trådlös laddning.

Objektsnr 631146894

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 10:10

Google Pixel 7 Pro smartphone 12/128GB (obsidian)

Pris

5 899 kr

Någon annan har föreslagit 5 001 kr.

ElfyndVärnamo

Värnamo, Sverige

4.9

ElfyndVärnamo

Företag

75 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?