Beskrivning

"3 i 1 5A Supersnabb Laddnings- och Datakabel Passande för IPHONE Huawei Samsung Xiaomi Poco Mobiltelefon - Teleskopisk Laddningskabel":

Specifikationer:
- Material: TPE + ABS + aluminiumlegering
- Trådkärna: Förtennad koppar
- Kabellängd: Cirka 1,2 meter
- Funktion: Laddning + Type-C kan överföra data
- Gränssnitt: Type-C + iPhone + Micro

Funktioner:
- 5 justerbara växlar: Med fem justerbara längdnivåer, varav den längsta är cirka 1,2 meter, ger denna kabel flexibilitet för olika användningsscenarier.
- Stöder upp till 5A supersnabb laddning: Den här kabeln är utformad för att stödja upp till 5A snabbladdning, vilket möjliggör äkta snabbladdningsteknik för tre olika enheter samtidigt (1 till 3).
- Teleskopisk funktion för enkel förvaring: Den teleskopiska funktionen gör kabeln enkel att förvara och tar minimalt med plats när du tar ut den.

Denna kabel är den ultimata lösningen för dig som äger flera enheter från olika tillverkare. Oavsett om du använder en IPHONE, Huawei, Samsung, Xiaomi eller Poco-telefon, är denna mångsidiga kabel redo att möta dina laddnings- och dataöverföringsbehov. Den teleskopiska designen gör det enkelt att ta med sig den överallt utan besväret med trassel i sladdar.

Uppgradera din laddnings- och dataupplevelse med denna praktiska och högpresterande 3-i-1 kabel. Slipp krångel med flera kablar och njut av snabb och smidig användning!

Objektsnr 630399000

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 20:39

Fast Charging Date Cable, Snabbladdare

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Auktionen avslutades utan bud

Ak_Go2

Ljungby , Sverige

5.0

Ak_Go2

Verifierad

Toppsäljare

203 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?