Beskrivning

TOPK Magnetisk Laddningskabel - Allt-i-ett Laddningslösning Med Smart Design

Med TOPK magnetiska laddningskabeln behöver du inte längre byta kablar eller oroa dig för att ansluta din enhet på rätt sätt. Denna kabel är utformad för att göra din laddningsupplevelse smidigare och mer bekväm än någonsin tidigare.

Produktfunktioner:

- Magnetisk Anslutning: Den magnetiska anslutningen gör det enkelt att ansluta och koppla från din enhet. Du behöver inte längre fumla med att hitta rätt vinkel eller orientering för att ansluta kabeln.

- Allt-i-ett Design: Denna kabel är kompatibel med olika enheter, inklusive Micro USB och Type-C-enheter. Du kan ladda en mängd olika enheter med samma kabel.

- 360-graders Rotation: Kabeln kan roteras 360 grader, vilket gör det enkelt att använda din enhet i olika vinklar medan den fortfarande är ansluten till laddningskabeln.

- 90-graders Vinkelkontakt: Kabeln har en 90-graders vinkelkontakt som gör att den passar bekvämt i trånga utrymmen och inte tar upp onödig plats.

- Snabb Laddning: Den här kabeln stöder snabbladdning för kompatibla enheter, så du kan ladda din telefon eller surfplatta snabbt och effektivt.

- Hållbar Konstruktion: TOPK är känt för sina högkvalitativa kablar, och denna kabel är inget undantag. Den är byggd för att vara hållbar och motstå vardagens slitage.

Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på resande fot, kommer TOPK magnetiska laddningskabel att göra din laddningsupplevelse enklare och smidigare. Beställ din kabel idag och dra nytta av den smarta och praktiska designen.

Objektsnr 627242550

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 11:22

TOPK Magnetisk Laddningskabel - Allt-i-ett Laddningslösning Med Smart Design

Pris

39 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?