Beskrivning

3-i-1 Snabbladdningskabel med 120W 6A - Ladda Alla Dina Enheter Med En Kabel

Med den här 3-i-1 snabbladdningskabeln behöver du inte längre oroa dig för att ha flera kablar för dina olika enheter. Denna mångsidiga kabel kan ladda iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi och många andra telefoner och enheter, vilket gör den till den ultimata lösningen för dina laddningsbehov.

Produktparametrar:

- Produktnamn: 3-i-1 snabbladdningskabel
- Längd: 1,2 meter
- Färg: Orange
- Material: Flytande silikon
- Funktion: Laddning
- Gränssnitt: För iOS+Type-C+Micro

Huvudfunktioner:

- Snabbladdning: Med stöd för upp till 120W och 6A strömstyrka kan den här kabeln snabbt ladda dina enheter, vilket sparar värdefull tid och håller dig ansluten.

- 3-i-1 Design: Slipp besväret med att ha flera kablar. Denna kabel är utformad med tre olika gränssnitt: för iOS, Type-C och Micro USB. Du kan enkelt växla mellan olika enheter och ladda dem med samma kabel.

- Hållbar Konstruktion: Tillverkad av flytande silikon, är den här kabeln byggd för att vara tålig och hållbar. Den kan motstå vardagens slitage och hålla länge.

- Universell Kompatibilitet: Oavsett om du har en iPhone, Samsung, Huawei eller Xiaomi, kan den här kabeln ladda din enhet utan problem.

Denna 3-i-1 snabbladdningskabel är ett praktiskt tillbehör som gör laddning enklare och mer effektivt. Slipp krångel med att byta kablar och ladda dina enheter med en enda mångsidig kabel. Den är perfekt för hemmet, kontoret eller när du är på resande fot. Beställ din kabel idag och håll dina enheter laddade och redo när du behöver dem.

Objektsnr 629621754

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 19:27

Snabbladdare 120W

Såld för

|0 Bud

71 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Blackberry.12

Ljungby , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

123 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?