Beskrivning

??Från INIU – Safe Fast Charge Pro?Upplev den säkraste laddningen med över 38 miljoner användare över hela världen. På INIU använder vi bara material av högsta kvalitet, så vi är trygga med att kunna erbjuda en branschledande 3-årsgaranti.
??3,1 A Snabbladdning? Konstruerad av de avancerade koppartrådarnas superkonduktivitetseffekt för en pålitlig 3,1 A snabb hastighet. Stöder Quick Charge 3.0 för att på ett speciellt sätt återuppliva din telefon upp till 90 % på 1 timme.
??Lnga Fler Trasiga Leder? Bionisk dimma och avancerad laservetsteknik används för att skydda metalländen av kontakten går sönder, den härdas med 45 000+ böjningstester, skyddar effektivt vid metallkontakten eller går sönder.
??Smart LED-indikator? Har en försiktigt designad LED-indikator för strömindikering – gör inte bara att dessa kablar klistermärken i sin kategori utan att hjälpa dig att snabbt hitta i mörkret.
??Ett paket, 5 kablar?Envägskabellösning, levereras med alla storlekar du behöver mest – två på 1 m för daglig användning, två på 2 m för laddning i köket eller i baksätet på din bil, en på 3 m för långdistansladdning medan du ligger bekvämt på sängen eller soffan.

Objektsnr 628206219

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 09:41

USB C 5st Kablar 2 x 1 meter, 2 x 2 meter 1 x 3 meter ordpris 349kr

Pris

199 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?