Beskrivning

  • [3-i-1 skrivbordsorganisatör]: ett stativ med flera funktioner i ett! Detta 3-i-1-stativlösning innehåller en hörlurskrok, en stor behållare för pennor eller pennor och en mugghållare. Använd den, alla föremål är inom räckhåll. Det är en bra hjälp för skrivbordsorganisatörer.
  • [Förvaring av tippstiftshållare]: Trattdesignen med liten botten och stor diameter är mycket praktisk för att lagra långa kontorsmaterial som pennor, pennor, oljepennor, markörer, pennor, häftapparater, linjaler etc. 10-20 . pennor. Beroende på pennans storlek är den tillräcklig för de flesta dagliga kontorskraven.
  • [Integrerad design] Humaniserad design, ingen nymontering krävs, lätt att installera! Den kan installeras utan att borra hål. Det stora skruvhuvudet är lätt att sätta på eller ta av utan att lämna några spår eller skada bordsskivan
  • [Rensa upp röran] Slösa inte tid på att söka igenom skrivbordslådor! Den här förvaringslösningen håller dina pennor, pennor och andra små föremål organiserade och nära till hands.
  • [Hög synlighet] Detta fäste är tillverkat av speciell plast. Den smala och eleganta unika designen och det svarta utseendet ger ditt hem eller kontor en exklusiv känsla.

Objektsnr 628040308

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:27

Helt ny Hörlurshållare headset hängare 3-i-1

Pris

99 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

180 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?