Beskrivning

"? 2 avtagbara dimmerljus -- Inkluderar 3 färgtemperaturer: varmt ljus, kallt vitt ljus, dagsljus, 6 alternativ som anpassar sig till alla dina behov under alla omständigheter. Två LED-lampor ger ett brett ljusområde, lämpligt för alla nivåer av mörker. Det är ett bra verktyg för att ta nattbilder, zooma möten, TikTok-videor och använda filter. USB-kabel för att ladda lamporna medföljer.

? Uppgraderat stativ 2022 -- Tack vare dess inbyggda paraplystativ kan du justera telefonstativet direkt. Stativbasen är viktad för ökad stabilitet jämfört med andra traditionella selfie-pinnar. Den 7-delade teleskopstången är justerbar i längd och kan fällas ihop för att bilda ett bordsstativ eller fällas ut för att stå på golvet. Så du kan ta bilder av hela dig själv utan att behöva hålla i stången.

? Extra lång för fler möjligheter -- Sträcker sig från 21 cm till 114 cm (längre än genomsnittet), med en lutning av stativet upp till 180° och en 360° rotation av huvudet för att hitta den bästa tagningsvinkeln. Nu kan du fånga bredare landskap och ta fantastiska bilder med din familj.

? VAKERT DESIGNAD, LÄTTVIKT OCH BÄRBAR - Tack vare sin lilla storlek (21cm) och lätta vikt (213g) kan denna selfie-pinne bäras i nästan vilken handväska, ryggsäck som helst och kan tas med överallt. Det är ett bra resesällskap, för det dagliga livet och utomhusaktiviteter. Med sitt raffinerade utförande och ergonomiska handtagsdesign är den en idealisk present till dina nära och kära.

? Grasp Beauty - En Bluetooth-fjärrkontroll är integrerad i handtaget med en halkfri enhet. Jämfört med den gamla modellen kan fjärrkontrollen bevara batteritiden bättre, den håller längre och inkluderar ett extra utbytbart litiumbatteri. Den stöder 10 000 selfies. Låt Tupwoon selfie stick-stativet följa med dig på en resa och fånga alla dina vackraste minnen, det kommer alltid att vara dig troget.

Märke: Tupwoon
Färg: Svart
Specialfunktioner: Justerbar
Anslutningsteknik: Bluetooth, USB
Modell: Q02M Pro
Batteri: Lithium Ion
Kompatibla enheter: Gopro, kamera, smartphone Paketets mått: L x B x H ?24,8 x 6,1 x 3,9 cm
Vikt: 213 gram
Inkluderar: Ett reservbatteri, Fjärrslutare, Tupwoon Selfie Stick, 2 Fill Lights, USB-kabel
Artikelnummer: TUP-Q02M-PRO02"

Objektsnr 629739186

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 14:04

Tupwoon Q02M Pro Selfie Stick for Smartphone, Camera, GoPro. Ny oöppnad!

Pris

69 kr

DL.G

Simlångsdalen , Sverige

5.0

DL.G

Verifierad

Toppsäljare

441 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?