Beskrivning

Detta är en originalbild från tredje riket, en samlarbild. De kunde samlas som de är men det vanliga var att sätta in dem i förtryckta album, likt vår tids hockeybilder och dylikt.

Vanligt var så kallade cigarettebilder, de är mindre då de skulle få plats i cigaretteaskarna. Dessa kommer däremot från serierna ”Adolf Hitler” eller ”Deutschland Erwache”. De var rena samlarbilder och därmed större. Dessa är de absolut största av formaten, ca 17x12 cm stora. Dvs bra storlek för en samling där man ramar in objekt för display.

Föremål säljes från en privat samling, främst historiska objekt, militaria mm. Packning sker så fort som möjligt. Var medveten om att Postnord ansvarar för brev efter de överlåtits, om det är svårt att skilja vem som bär ansvar för t ex förseningar, begär gärna spårbar frakt. Självklart samfraktas fler objekt, avvakta för nytt fraktpris.

Historiska militariaföremål eller andra samlarobjekt säljes enbart till samlare som samlarobjekt eller intressenter såsom ekonomiska investeringar. Objekt erbjuds helt utan någon politisk koppling ifall sådan karaktär finnes och köpare förväntas ha seriöst samlarintresse utan politiskt baktanke.

Objektnr 631618374

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 18:48

Originalbild Volkstrauertag i Berlin 1933 . Tredje riket, ww2, nazi

Utropspris

|0 Bud

12 kr

Slutar om

5am1ar3

Johanneshov, Sverige

5.0

Verifierad

80 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?