Beskrivning

Skärmskydd speciellt anpassad till din Samsung Galaxy J5 (2016)!

Med detta skärmskydd kan du nu vara säker att på att behålla din Galaxy J5 2016 skärm fri från repor, skador, smuts och förhindra sprickor från stötar.

5 Föredelar med Detta Skärmskydd:

1. 9H GLAS - HÄRDAT GLAS - Det betyder att skyddet har en styrka på 9H vilket gör den mer reptålig och starkare än andra skydd. OM skyddet skulle gå sönder så blir det till små fasta sprickor som Inte är vassa, vilket gör det mer säkrare för användaren. Skyddet är behandlat så att inga vassa kanter finns.

2. EXTRA TUNN - Med en tjocklek på 0.26mm tar inte detta skydd något extra utrymme utan håller din mobil tunn och smal.

3. OLJEAVVISANDE YTBELÄGGNING - Detta skydd är behandlat med ett speciellt giftfritt oljeavvisande medel som gör att inga spår lämnas från fingeravtryck samtidigt som det gör skyddet enklare att hålla rent.

4. ENKEL APPLICERING - INGA BUBBLOR - Skyddet är designat på ett speciellt sätt som gör att appliceringen är enklare är tidigare samtidigt som att inga bubblor lämnas efter sig.

5. HÖG UPPLÖSNING - Skyddet har en hög ljusöverföring. Med hög ljusöverföring och låg ljusreflektion ger skyddet dig en högupplöst skärm precis som vanligt.

Skärmskyddet täcker inte telefonskärmens fulla bredd utan lämnar en liten bit fri då det kan medföra bubblor ifall skyddet var täckt till skärmens fulla bredd. Det hade även med tiden resulterat i att skyddet lossnat och faller.

VARUVÄRDE: 6125:-

  • Anatal: 175 stycken

Objektnr 626367052

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 24 mar 20:41

175-Pack Samsung Galaxy J5 (2016) - Skärmskydd Härdat Glas

Utropspris

|0 Bud

1 kr

Auktionen avslutades utan bud

Partypunkten

Västerås, Sverige

4.9

Partypunkten

Företag

Toppsäljare

3 605 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?