Beskrivning

Skottlands whiskydestillerier - En reseguide, av Örjan Westerlund

En av Sveriges mest säljande whiskyförfattare får ofta frågan "vilket destilleri är det bästa att besöka om jag reser till Skottland?" Svaret finns, men det beror mycket på vad du letar efter.

I denna bok får läsaren genvägen till det bästa destilleribesöket, med hänsyn taget till om du är på plats för första gången eller om du redan blivit mätt på turistvisningarna. Örjan Westerlund har tipsen, oavsett om du är nyfiken nybörjare eller reseräv bland whiskypannorna. Örjan Westerlund har med ett flertal besök i Skottland fått möjlighet att bilda sig en uppfattning om vilka destillerier som bör besökas och även varför.

I denna guidebok från Grenadine får läsaren en samlad bild av whiskyförfattarens favoriter. De utgår dock inte bara från hans egna preferenser utan också ifrån vad han rekommenderar dig som aldrig varit i Skottland såväl som den vane som kan behöva något utöver den ordinära turistturen. En förteckning finns över samtliga destillerier, om än några lyfts fram som extra värda en omväg.

Boken sammanfattar både grundläggande fakta, som adresser och öppettider, och ger även författarens reflektioner över upplevelser på de rekommenderade ställena. Allt för att du själv ska kunna finna dina smultronställen i Skottlands whiskyvärld!

Med tiotalet böcker bakom sig har Örjan Westerlund etablerat sig som en av Sveriges mest lästa dryckesförfattare, med whisky som specialitet.

Den häftade boken (s k danskt band) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är förlagsny och oläst. Den är rikligt illustrerad med fotografier i färg. På främre pärmens insida finns en karta i färg som visar den geografiska placeringen av de omskrivna destillerierna.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 175/120 mm
Ryggbredd ca 12 mm
Vikt ca 255 gram
Sidantal 192
Författare Örjan Westerlund
Förlag Grenadine
Språk svenska
Utgivningsår 2009
ISBN 91-85329-83-0

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr där den fina boken blir väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 2-4 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630588400

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 18:54

Skottlands whiskydestillerier - En reseguide

Utropspris

|0 Bud

85 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 790 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?