Beskrivning

Whiskyns landskap, av Claes Grundsten – ett praktverk från Bokförlaget Max Ström

I denna inspirerande bok tar Claes Grundsten oss med runt jorden till 17 länder där whisky tillverkas. Han vandrar genom de storslagna landskapen och berättar om naturen, kulturen och framför allt om fantastiska whiskysorter. Whiskyns landskap är en entré till ett annorlunda resande.

Claes Grundstens unika infallsvinkel är att förena smakupplevelsen med den omgivande naturen och vandringens tjusning. Whisky bär karaktär av råvarorna och av det landskap där den tillverkas.

Denna imponerande reseskildring ger också grundläggande fakta om whiskyns historia från begynnelsen till vår tid, och om den komplicerade tillverkningsprocessen. Här finns massvis av guldkorn både för utpräglade whiskyälskare och för dem som är reslystna. Med 270 storslagna bilder är detta den vackraste bok som någonsin har gjorts om whiskyns landskap.

Claes Grundsten är en flerfaldigt prisbelönt fotograf och författare som har specialiserat sig på landskapsskildringar. Hans böcker om de svenska fjällen och om trekking är välkända för vandrare både i Sverige och utomlands.

Den självklara presenten till alla whiskyvänner! Den som tror att whisky är liktydigt med Skottland har mycket kvar att lära. Författaren tar oss med på upptäcktsfärder till jordens alla hörn, och kombinationen whisky och upplevelser i landskapet är oslagbar. De otroligt vackra bilderna förhöjer upplevelsen. En bok att både lära och njuta av.”

Den inbundna boken (klotband) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med magnifika fotografier i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 278/228 mm
Ryggbredd ca 37 mm
Vikt ca 2100 gram
Sidantal 382
Författare Claes Grundsten
Förlag Bokförlaget Max Ström
Utgivningsår 2013
Språk svenska
ISBN 91-7126-261-5

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 78 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630588473

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 18:54

Whiskyns landskap - ett praktverk från Bokförlaget Max Ström

Utropspris

|0 Bud

135 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 790 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?