Beskrivning

Introducing "CapsyCount – den fantastiska väggmonterade kapsylöppnaren som tar öppnandet av flaskor till en helt ny nivå.

Har du någonsin öppnat en flaska och undrat: "Hur många öl har jag egentligen druckit?" Oroa dig inte längre! CapsyCount är här för att rädda dagen (och natten) genom att erbjuda inte bara en smidig kapsylöppning utan också ett inbyggt räkneverk för att hålla koll på dina öppningar.

Montera enkelt denna eleganta och roliga kapsylöppnare på väggen i ditt man cave, kök eller bar och låt festen börja. Varje gång du öppnar en kapsyl, lägger CapsyCount till en till din totala öppnade flaskor. Tack vare den tydliga displayen vet du alltid exakt hur mycket du har bidragit till konsten av kapsylöppning.

CapsyCount är mer än bara en praktisk apparat – det är ett konversationsämne! Dina gäster kommer att bli imponerade av din kapsylöppningsprestation och de roliga historierna som räkneverket berättar. Låt oss vara ärliga, vem behöver inte en väggmonterad kapsylöppnare med räkneverk i sitt liv?

Så skruva upp feststämningen och skaffa din CapsyCount idag. Glöm att räkna kalorier – räkna istället dina öppnade flaskor med stil och humor!

Objektsnr 628021926

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 13:16

CapsyCount - Väggmonterad kapsylöppnare med stil!

Pris

239 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?