Beskrivning

Säljer en LOT om 28 stycken glas/ölunderlägg i tjockare papp. De är från ca 1960-70 talet och gör reklam för olika ölsorter. Dubbletter förekommer. Något för samlaren, månne?

I okej begagnat skick men några är lite gulnade i pappen på grund av tidens tand. Fläckar i varierande grad förekommer på vissa av underläggen. Ett av underläggen har en liten bläckanteckning i form av siffror (Löwenbräu). Några av underläggen är lite "naggade" i kanterna. Se gärna själv bilderna för att avgöra dess skick.

Måtten varierar då det är olika ölunderlägg, men på de runda underläggen är diameter på ett ungefär 10,5 cm och de fyrkantiga är på ett ungefär 9*9 cm. I denna LOT förekommer ett mindre ölunderlägg.

Jag kommer att lägga upp 8 stycken loter, så håll utkik om du önskar samfrakt.

Sökord: Henninger Export-Bier, Churer Bier, Holsten-Bier, Hefe Weissbier, Zipfer Bier m.m.

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektnr 632162969

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 18:45

LOT 5: Ölunderlägg i tjock papp - blandade ölsorter, coaster, öl, samlarobjekt

Såld för

|0 Bud

35 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

685 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?