Beskrivning

Mycket gott skick. Pärmarna med lätta bruksspår (några mini-stötmärken förekommer). Ryggen är i ett mycket gott skick. Inlagan i toppskick (sånär som på 1 mini-lagerprick i kant på ca 2-3 sid, inlagan i nyskick i övrigt). Rikt illustrerad med bilder och foton i färg och svartvitt.

Innehåll:

Den kompletta guiden för Musse Pigg-samlaren Här får du läsa historien om hur Musse Pigg kom till och vilka filmer han varit med i. Det finns även djupgående info om Musse-samlarföremål/Merchandise, många av dem är de allra sällsyntaste! Samt även för seriesamlaren; vilka serier/seriealbum som utgivits med Musse. Ett måste i samlingen för Disney/Musse-entusiasten samt serie/film-samlaren!

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto + 5 kr pack tillkommer. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. 5 kr pack tillkommer. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Objektsnr 628074521

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 09:45

MICKEY MOUSE HIS LIFE & TIMES 1988 1:A UTG MUSSE PIGG DISNEY SAMLARGUIDE SERIER

Såld för

99 kr
Annonsen är avslutad

Svea-Serier-och-Antik

Stockholm, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verifierad

Toppsäljare

774 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?