Beskrivning

Absolut, här är en rolig annons för dig:

---

?? **Tre Vilda Angry Birds - Nu i Figurformat!** ??

Fånga dem innan de flyger iväg! Tre av de mest häftiga Angry Birds-figurerna från McDonald's Happy Meal är nu tillgängliga för din samling!

Med sina vilda uttryck och hisnande flyg kan dessa figurer ge dig timmar av roligt och skratt. Låt oss ta en titt på vad som ingår:

?? **Red - Den ofrivilliga Hjälten:** Red är redo att slänga sig in i action och ta itu med alla hinder på vägen till segern! Hans intensiva blick och röda fjädrar kommer att göra honom till stjärnan i din samling.

?? **Chuck - Den Snabba Spjutfågeln:** Chuck är redo att släppa loss sin blixtsnabba hastighet och träffa målet varje gång! Med sin coola attityd och gula fjädrar kommer han att ge din samling en extra kick.

?? **Pigg - Den Listiga Fienden:** Pigg är redo att smida sina onda planer och sätta käppar i hjulet för våra fjäderbeklädda vänner! Hans luriga leende och gröna svans gör honom till den perfekta motståndaren att ha i din samling.

?? **Gör din samling komplett med dessa fantastiska figurer och låt roliga äventyr börja!** ??

*OBS: Innehåller tre figurer från McDonald's Happy Meal. Livliga äventyr och sprakande skratt ingår utan extra kostnad!*

---

Grymt, eller hur?

Objektnr 632802324

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 18:45

3 angry birds McDonalds

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?