Beskrivning

Nu kommer två HELT UNIKA ting som Bobo och Gnuttarnas Museum, Alfta, Hälsingland säljer.

Dessa två är Smolkar. Små varelser som bara lever och finns till i Storskogen där Bobo och Gnuttarna bor. Ingen lägger märke till dom så värst mycket vilket de tycker är skönt!

Dessa två är skapade och handsydda av Ulla Mortimer 1988 i Gnuttfabriken i Långhed.
Det syddes bara ett antal på kul för dekoration i Gnuttfabriken, sedan dess har de legat i en arkivlåda i Lars Mortimers ateljé.
Vi har givetvis några i vårt museum då de är så unika, men dessa två vill bo någon annanstans har de berättat! Det medföljer också hela 4 nya Gnuttögon, bara det är unikt, dessa ögon fanns bara i Gnuttfabriken och klistrades på vissa av de gosedjur som skapades där. Alltså dessa 4 klisterbilder är också lika unika som Smolkarna!

Nu kan DU bli deras ägare!

Som sagt, två unika ting som aldrig kunnat köpas förrän nu, designade och handsydda av Ulla Mortimer, Ulla designade samtliga gosedjur i Storskogen, så som Gnuttarna, GoaOrmar, Mysmaskar, Slöfockar, Rugguglor mf mf…

Samtliga pengar för denna auktion går direkt till Bobo och Gnuttarnas museum, de kommer hjälpa oss att ge barn och ungdomar bättre läs och skrivförståelse, att använda sin fantasi och börja skapa, det är vår grund. Vår förening har också till uppgift att vårda, omhänderta och utveckla Lars Mortimers konst och serier!

För mer information och bilder, kontakta mej via traderas chatt!

Lycka till med budgivningen

Objektsnr 630787234

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 21:30

Smolkar! Bobo och Gnuttarna. Gnuttfabriken i Långhed. Lars Mortimer

Pris

490 kr

jonanderzon

Alfta, Sverige

5.0

jonanderzon

Verifierad

Toppsäljare

384 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?