Beskrivning

Säljer nu min vackra skala 1:1 Chatterer vägghängare som är handgjord av ingen mindre än Gary J Tunnicliffe som är Hellraiser seriens make up och FX designer! Denna köpte jag av honom 2020 genom ebay när han var aktiv där.

Denna pjäs har Gary J Tunnicliffe gjort för hand och målat helt själv! Han har signerat den undertill och skrivit år 2020. Han har även gjort ett Certificate of Authenticity som han har signerat och stämplat, se bilder!

Du budar på/köper:
1st Chatterer vägghängare
1st CoA
Skick: Fint skick! men se bilder för skick och bedöm själv då denna är handgjord, fråga gärna efter fler bilder på denna pärla innan bud och köp! Enda skönhetsfel jag kan se om det nu är det, är lite vita fläckar på sidorna. Denna har legat nerpackad sen köp.

OBS! Pinhead ingår inte i denna auktion, som du ser på bild 5 till höger om Chatterer!

Om du har några frågor eller vill ha mera bilder är det bara att skicka iväg ett meddelande, så svarar jag så fort jag kan. Läs alltid hela beskrivningen och kolla bilder av objekten noggrant.

Frakt och betalnings information:
• Jag kan skicka med både Postnord och Schenker, och om något skulle hända med varan under frakten, kontakta alltid mig först så fort du kan så hjälper jag till att hitta en lösning.
• När jag fått betalt för varan så kommer jag skicka varan inom 1-2 dagar, och kommer även skicka över bilder på paketet innan jag lämnar in det hos ombudet.

Lycka till!

Objektsnr 629770201

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 19:27

Hellraiser - Chatterer - Wall hanger - Gary J Tunnicliffe - RARE - Sällsynt!

Utropspris

|0 Bud

2 599 kr

Auktionen avslutades utan bud

DannieK

Värnamo, Sverige

5.0

DannieK

Verifierad

Toppsäljare

131 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?