Beskrivning

Hej,
Säljer här tre
miniatyrhus i keramik av äldre datum.Alla signerade ,se bild tre, på baksidorna.Banken mäter ca 6,5 x 5,5 x 3,5 cm (notyera att detta hus har en NAGG på sidan,se inom röd ring på sista bilden).Banken har nr 727.Toll House mäter ca 6 x 4,5 x 3,5 cm,helt bruksskick men har lite skav i färgen på taket,detta hus har nr 714..Svarta huset mäter ca 6 x 5 x 4 cm,detta hus har nr 704 och är i helt bruksskick men har som synes lite skav i färgen på ex. taket. Husen är TUNGA.Övrig beskrivning, se bilder.

NOTERA/VIKTIGT!!!Vi skickar när pengarna som går via Tradera syns på vårt konto,själva transaktionen från Tradera kan ta mellan 1-3 dagar,sedan ett par dagar ytterligare för oss att få iväg varorna,beroende på vardagar/helgdagar/hur vi jobbar.

Betalning sker till Tradera SENAST 3 dagar efter avslutad auktion. (Var god respektera att vi vill ha betalt inom 3 dagar, det är alldeles för rörigt och arbetskrävande att hålla på och påminna köpare om betalning!)

Köparen står för frakten om 60:- med Schenker inom Sverige (Vi samfraktar om det är möjligt vid vinst/köp av flera annonser,kontakta oss för portouppgift).

OBS!! VI HAR AUTOMATISKT VINNARMAIL FRÅN TRADERA!!!

Lycka till!

Objektsnr 628713743

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 08:03

RETRO - 3 st äldre miniatyrhus i keramik, signerade: Philip Laurston UK

Slutpris

|

95 kr

Auktionen är avslutad

Bilma vann auktionen

mariwes

malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 544 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?