Beskrivning

Dinky toys Johnston Road sweeper made in England, bra skick. Den rullar okej men inte helt perfekt bakaxel är nog lite snett, eller hjulen. Det finns en liten drivhjul under bilen som sitter fast på en pinne som steg ut från sidan av lastbilen och den är lös och jag vet inte hur den ska verkligen sitter eller om det saknas någonting. Annars känns det ganska fräsch med lite lack avslag med mera. Dörrarna går att öppnar som du ser i bilden. Kan saknas någonting annat men den ser hyfsat hel ut måste jag säga. Vind rutan är sprucken som du ser i bilderna. Mycket tung leksaksbil. En rejäl leksaksbil från förr i tiden.
Jag har fått lite extra information om denna bilen från en annan person här på Tradera som den personen har upptäckt eller vet om den här bilen. Jag lägger den bara här så kan ni se hur den informationen kan hjälpa er att få en uppfattning om bilen. (Hej den pinnen/axeln du skriver om ska va intryckt för den ska sitta i en slags drev till borsten på sidan. Sedan under ska det sitta en fjäder rem eller vad jag ska kalla den. Ska sitta runt bakaxeln. Till svarta borsten och till den axeln jag nämnde nyss. Sedan saknar det en slang på ena sidan vad jag kan se)

Titta på och förstora bilder för din egen uppfattning!

Det är viktigt att du återkommer via PM om du vill ha specifika detaljer, att jag filmar osv, så att du kan göra en bra bedömning själv - så att det inte finns några tvivelaktigheter eller missförstånd i efterhand

....
Kan även samfrakta. ... Jag kan vänta in alla auktioner ifall ni bjuder på flera saker från flera dagar.
...

- Betalningsinfo skickas via mail - Betalning ska ske inom 4 dagar efter auktionsslut kontakta mig om du behöver mer tid.

Objektnr 633276102

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 14:53

Dinky toys Johnston Road sweeper made in England, bra skick

Utropspris

|0 Bud

85 kr

Slutar om

aerokar

JONSERED, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 557 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?