Beskrivning

Nu har ni chansen att buda på denna fantastiska modellbil, en Bugatti Royale Coupé de Ville 1930 i skala 1:18 av Bauer Exclusive. Som ni kan se på bilderna så är denna modellbil av absolut yttersta kvalitet. Ett mästerverk tillverkad av över 1300 delar med 18 olika material, byggd förhand.

Många öppningsbara delar. Kommer med en display/platta i trä med spegel så att chassit kan ses. För övrigt lär man kunna skilja karossen ifrån chassit, för den som önskar och vågar.

Nyskick! Inköpt för 14 år sedan och förutom en inspektion då och fotografering nu inför försäljning så har den hela tiden legat skyddad i sin originalförpackning/låda. Som ni kan se på bilderna så är allt skyddsmaterial som dessa modeller kommer med som nya, tex skyddstejp (som inte skadar lacken) på dörrarna för att dessa inte ska röra sig, skumgummibitar runt stötfångare fram och under bakskärmarna mm, mm, på plats. Precis som nytt!

Komplett med broschyrer, instruktionsanvisningar, plastpincett för öppning av motorhuv/dörrar samt några extra reservdelar.

Tung modell där den sammanlagda fraktvikten hamnar strax under 5 kg! Skickas till och med i original-ytterförpackning ifrån tillverkaren Bauer.

Rakt igenom museikvalitet! Hör av er om ni har några frågor. Ni kan läsa mer om modellen här;

https://www.bauer-spielwaren.de/en/brands-products/modelling-technology/bauer-exclusive/118-bugatti-royale-coupe-de-ville-1930-3293-j4/

Objektsnr 628195334

Visningar 366

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 21:01

Bugatti Royale Coupé de Ville, skala 1:18

Slutpris

|

3 050 kr

Auktionen är avslutad

funsport70 vann auktionen

dema84

Åhus, Sverige

5.0

Verifierad

18 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?