Beskrivning

Säljer en helt ny MAN F2000 lastbil av 1994 års modell i skala 1:18 från tillverkaren MCG.

Nu är det SISTA CHANSEN att handla så pass här billigt, när jag nu säljer ALLA mina lastbilar i skala 1:18 från min samling, eftersom jag tyvärr inte längre har den plats jag behöver för att kunna ställa upp lastbilarna på det sätt jag hade tänkt när jag köpte de en gång, så passa på NU, för de lastbilar som eventuellt blir kvar behåller jag nog ändå och lägger jag upp någon igen kanske först i höst, ja, då blir det till högre priser!

OBS! Se gärna mina andra auktioner för fler lastbilar i skala 1:18 till dessa fantastiskt låga priser!

Normalt listpris cirka 1.795:- med dagens valutakurser - plus fraktkostnaden till Sverige..... Här kan du köpa den till rätt pris av mig i Sverige och till en låg fraktkostnad! :)

NY, OÖPPNAD BOX! Boxen kan ha skav från transport/slitage och spår av klistermärken, prislapp eller liknande. Ibland har plasten ("fönstret") i boxen släppt något.

Backspeglar mm finns separat i boxen och sätts lätt på plats.

Alla samlarbilar av den här typen oavsett prisklass kan ha mindre fel, några mindre märken eller liknande, men helhetsintrycket brukar vara trevligt! :)

Bilder/Produktbilder via nätet för att kunna visa bilen utanför boxen utan att behöva packa upp den, för det är bättre att du får det nöjet istället! :)

SKALA: 1:18 (bilen är allt beroende på hur lång originalbilen är i cm och sedan delat med 18)

TILLVERKARE: MCG

Tillverkad av metall med detaljer av plastmaterial mm.

Detta är en samlarbil för den som samlar den här typen av bilar eller någon som vill ha den i en bokhylla, vitrinskåp eller liknande och hemma, på kontoret eller garaget eller var man vill! :) Det brukar stå från 14 år på boxar till dessa bilar, för de är tyvärr inga leksaker för det håller de inte för.

FRAKT

Jag skickar ALLA mina paket med Schenker Privatpaket och jag skickar paket cirka två gånger i veckan. Avhämtning är tyvärr inte möjligt p g a oregelbundna arbetstider.

Du kan ropa in flera bilar eller andra objekt av mig och du betalar bara 75 kr i fraktkostnad med Schenker Privatpaket om jag får skicka alla sakerna i ett och samma paket, så tar jag resten av fraktkostnaden. :)

LYCKA TILL med budgivningen och ställ frågor INNAN du ropar in den här auktionen om du har några frågor, så försöker jag svara så snabbt jag kan! :)

Objektsnr 629857938

Visningar 122

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 19:09

FINAL SALE! 1:18 MAN F2000 Lastbil 1994 - MCG - NY, OÖPPNAD BOX! c:a 1.795:-

Såld för

|0 Bud

700 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Björnes Magasin1

KUNGSBACKA, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 133 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?