Beskrivning

Säljer en helt ny och mycket detaljrik VW T3 Syncro (4WD) - 1987 i skala 1:18 från tillverkaren KK-Scale.

NY,OÖPPNAD BOX! Boxen kan ha skav från transport/slitage och spår av klistermärken, prislapp eller liknande. Ibland har plasten ("fönstret") i boxen släppt något.

Alla samlarbilar av den här typen oavsett prisklass kan ha mindre fel, några mindre märken eller liknande, men helhetsintrycket brukar vara trevligt! :)

Produktbilder via nätet för att kunna visa bilen utan att behöva packa upp den. Det är bättre att du får det nöjet istället! :)

OBS! Det finns INTE några öppningsbara detaljer på denna bil!

SKALA: 1:18 (bilen är cirka plus/minus 23 cm lång, allt beroende på hur lång originalbilen är i cm och sedan delat med 18)

TILLVERKARE: KK-Scale

Tillverkad av metall med detaljer av plastmaterial mm. Det finns INTE några öppningsbara detaljer på denna bil.

Detta är en samlarbil för den som samlar den här typen av bilar eller någon som vill ha den i en bokhylla, vitrinskåp eller liknande och hemma, på kontoret eller garaget eller var man vill! :) Det brukar stå från 14 år på boxar till dessa bilar, för de är tyvärr inga leksaker för det håller de inte för.

FRAKT

Jag skickar ALLA mina paket med Schenker Privatpaket och jag skickar paket cirka två gånger i veckan. Avhämtning är tyvärr inte möjligt p g a oregelbundna arbetstider.

Du kan ropa in flera bilar eller andra objekt av mig och du betalar bara 75 kr i fraktkostnad med Schenker Privatpaket om jag får skicka alla sakerna i ett och samma paket, så tar jag resten av fraktkostnaden. :)

LYCKA TILL med budgivningen och ställ frågor INNAN du ropar in den här auktionen om du har några frågor, så försöker jag svara så snabbt jag kan! :)

Objektsnr 628301626

Visningar 136

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 19:50

1:18 VW T3 Syncro (4WD) mycket detaljrik - 1987 - KK-Scale - NY, OÖPPNAD BOX!

Slutpris

|

670 kr

Auktionen är avslutad

erto3 vann auktionen

Björnes Magasin1

KUNGSBACKA, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 133 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?