Beskrivning

Majblomman 2021

2021 års majblomma såldes framförallt digitalt. Det gjordes en begränsad upplaga fysiska singelblommor av denna fina specialblomma.
De få fysiska exemplaren är unika och priset då de såldes till samlare var högre än ett vanligt år.
Det du köper är ett helt oöppnat exemplar av den fina majblomman med djurmönster. Bild 2 är majblommans eget foto. De andra är mitt exemplar som jag öppnar för fotografering.

Jag använder mig av traderas vinnarmejl där du får all information om betalningen. Betalning emotser jag inom 5 dagar Jag packar noga och skickar så fort jag har sett att betalning har kommit in på mitt konto. Postnord kan jag lämna in varje dag, schenker kan dröja ett par dagar. (Kontakta mig om du har särskilda önskemål om frakten)
Den angivna fraktkostnaden gäller leverans inom Sverige. Skickar även utomlands. Fraktkostnad beror då på vilket land det skall skickas till)
Givetvis samfraktar jag om du har vunnit på flera av mina annonser.
Jag lägger inte på något extra för pack och emballage, återvinner och använder gärna låda och plast om och om igen, men som sagt packar noga då jag vet att paket kan bli hårdhänt behandlade. Om du har några frågor innan du lägger ett bud eller har synpunkter på ditt köp, hör gärna av dig så ger jag svar eller att vi löser eventuella problem innan vi ger betyg. Jag vill ju att du skall vara nöjd med ditt köp.
Lycka till med budgivningen!

International buyers are welcome. Please note that shipping costs from Sweden to other are high. Please contact me for informations on shipping costs before bidding on our auctions.

Objektsnr 627919389

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 18:12

Majblomma 2021 fysiskt exemplar

Slutpris

|

145 kr

Auktionen är avslutad

mrkemister vann auktionen

Lådis

ALSTERBRO, Sverige

5.0

Lådis

Verifierad

Toppsäljare

625 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?