Beskrivning

Vapen från två världskrig Gevär & karbiner (Del 5 ur SMB:s serie vapenfakta), av John Walter (se även en annan av mina auktioner med del 1 ur denna serie – Vapen och utrustning Elitförband samt min nästa auktion med samtliga 8 böckerna i serien)

Intresserad av vapen och militärteknik? I så fall får du ditt lystmäte täckt med böckerna som ingår i denna serie och som skrivits av de främsta vapenkännarna i världen. Du får veta allt om de eldhandvapen som använts från första världskriget och framåt. Du får läsa om gevär och karbiner, kulsprutor och kulsprutepistoler.

Detta är en hel bok om handeldvapen använda under två världskrig. Serien är framtagen exklusivt för Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek. Detta är del 5 av 8.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Den är rikligt illustrerad med svartvita fotografier, reproduktioner och skisser/teckningar. Det finns ett svagt märke på bakre pärmens insida från en avlägsnad prislapp.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 153/214 mm
Ryggbredd ca 14 mm
Vikt ca 405 gram
Sidantal 144
Författare John Walter
Förlag Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek, SMB
Utgivningsår 2006
Språk svenska
ISBN 91-975906-4-9

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr där den fina boken blir väl emballerad.Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631991771

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 18:52

Vapen från två världskrig Gevär & karbiner (Del 5 ur SMB:s serie vapenfakta)

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 804 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?