Beskrivning

ID-fodral M/2015 för tjänstekort.

Detta är ett specialtillverkat ID-fodral i italienskt kalvskinn vars ändamål är att skydda Ert tjänstekort, förordnande eller körkort. Det är tillverkat av de bästa material som går att uppbringa på den internationella marknaden, kvalitén har vid tillverkningen varit viktigare än kostnaden. Förväxla inte detta med de masstillverkade ID-fodralen av förhållandevis dålig kvalité som tex. har RPS loggan på framsidan.

Denna modell har hörnskoningar samt tumgrepp för enklare åtkomst av kortet eller brickan.

Vikt: 39 gr.

Höjd ihopvikt: Cirka 100 mm.

Bredd: Cirka 65 mm

Färg: Svart.

Facken är anpassade till tjänstekort, ID-kort, förordnande och liknande som har samma storlek (H: 54 mm x B: 86 mm) som ett svenskt körkort.

Värt att notera: Objektet skickas till köparen i ett vadderat kuvert, ofta dagen efter betalningen inkommit till Traderas konto, men om det är möjligt skickas objektet redan samma dag. Jag ansvarar givetvis inte för Postnords paketkross. Om köparen har några speciella önskemål angående frakten, skall jag försöka att tillgodose dessa.

Skickas i ett vadderat kuvert (10 kr).

Ångerrätt.

För att veta om du vill ha en vara måste du kunna undersöka den. Du får inte använda en vara eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kräver säljaren ersättning för varans värdeminskning. Den bedömningen gör säljaren.

Om du ångrar ditt köp måste du meddela säljaren att du ångrar dig och lämna tillbaka det du har köpt.

Om du ångrar ett köp skall du skicka tillbaka varan till säljaren inom ångerfristen på 14 dagar från den dagen du tar emot varan.

Köparen betalar frakten samt returfrakten. Returen sker med REK Postnord. Samtliga eventuella omkostnader skall köparen bekosta.

Återbetalning görs när varan är returnerad och besiktigad av säljaren.

Objektsnr 629467664

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 20:47

ID-fodral för tjänstekort.

Såld för

349 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?