Beskrivning

Douane te water - Een vergeten dienst – de gegeschiedenis van een vergeten dienst (ungefär Sjötullen – en bortglömd avdelning/tjänst), av Geert Nieman och Anne-Marieke van Schaik

Innehåller såväl historik och intressanta fakta om den nederländska sjötullen under de senaste århundradena (motsvarar dåvarande svenska Tullverket, numera Kustbevakningen), som en kronologisk förteckning med data och fotografier av ca 150 båtar och fartyg som tjänstgör (tjänstgjort) längs kusten, på floder och i hamnar.

Den inbundna boken (halvklotband med linneklädd rygg) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med spännande fotografier och reproduktioner i såväl svartvitt (äldre historiska) som färg (nyare, nutida). En stämpel på försättsbladet visar att boken en gång ingått i Tullmuseums samlingar innan, tragiskt nog, det fysiska tullmuseet avvecklades.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 207/205
Ryggbredd ca 12 mm
Vikt ca 465 gram
Sidantal 111
Författare Geert Nieman och Anne-Marieke van Schaik
Förlag Barjesteh van Waalvijk van Doorn & Co's, Uitgeversmaatschappij
Språk nederländska
Utgivningsår 2006 (Rotterdam en Gronsveld)
ISBN 90-5613-089-7

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 629030767

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 18:25

Douane te water – Om den holländska sjötullen

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 804 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?