Beskrivning

Le Mans Poster
24-timmarsloppet 1980.
Officiell poster från arrangören Automobile Club L´ouest.
Tryckfakta enl. foto 4.
Originaltryck från 1980.
38 X 52,7cm.
.
En mycket attraktiv poster i Popkonst-stil, utförd av konstnären Charles Pascarel - Publicerad av 24-timmarstävlingens arrangör AOC / Automobile Club L´Ouest.
Mycket fint skick, kan ses på fotona. Inga märken efter nålar eller tejp, inga revor, sprickor. Endast ngn.naturlig patina, lite skrynkel längst ut i kant på ett par ställen.
Denna årgång av den officiella postern anses av många vara den visuellt mest lyckade Le Mans-postern någonsin. Jag förstår varför och är benägen att instämma, givet illustrationens slående konstnärliga kvalitet i kombo med grafiken.
(Har en dublett som jag behåller för eget bruk... ;-)
Detta är ett originaltryck från 1980, alltså inte senare utförd reproduktion.
..
En särskild notis, delvis på förekommen anledning ang. värdering som gäller denna poster och andra liknande som jag har ute, eller kommer att lägga upp :
Detta är ett genuint samlarobjekt och jag har lagt startbudet för budgivning mycket rimligt. Samma gäller det angivna fasta priset.
Kolla gärna de bifogade fotona 6, 7, 8 & 9.
Jag kommer inte att ändra uppfattning, i vart fall inte nedåt utan i så fall blir det högre pris. Jag är mycket medveten om posterns marknadsvärde, så vare sig med eftersläntrande skambud eller de som kanske tror att de kan "vänta ut" ett spottstyverpris - kommer inte att ske och kommer inte ens att besvaras.
.
Observera! :
Tejpremsorna i hörnen är syrafri tejp och satt bara ngn. minut under fotografering och mätning. Syrafri tejp lämnar alltså inga spår på papperat och trycket som är detsruktivt för posterns hälsa.

Objektnr 634217103

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 19:09

Le Mans 1980. 24-Hrs.1980. Officiell poster från arrangören. 38 X 52,7cm.

Utropspris

|0 Bud

550 kr

Slutar om

karljohan54

Hälleforsnäs, Sverige

5.0

karljohan54

Verifierad

Toppsäljare

288 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?