Beskrivning

Eftersom att det blir flytt utomlands för mig inom kort så säljer jag av lite kära saker för att minska ner på bagaget. Bland annat är det min väldigt stora rakborstsamling som tunnats ut under det senaste året och nu har tiden kommit för några klassiska Simpsonborstar och denna Dalveyn.

Denna har aldrig använts på ansiktet. Men den är tvättad noggrant vid köptillfället och två gånger till nu innan jag lägger ut dem till försäljning här.
Bilderna på borsten är när knuten är i blommning och på torkning efter tvätten. Tredje bilden är på knuten innan tvätt och i torrt nyläge.

Som seriös samlare så har en stor del utav mina borstar aldrig använts, utan just förblivit samlarobjekt och oftast har jag dessa borstar i andra olika versioner, knutar och färger, så därför behåller jag de som jag har använt och har i rotation och säljer de oanvända.
Denna köpte jag från Dalvey för drygt 2 eller 3 år sedan.

Borsten har förvarats väl skyddade från ljus, fukt och påverkan som alla mina andra borstar i min samling.
Självklart repfri och som sagt i skick som helt ny men tvättad och sanerad.

En attans läcker borste som ligger mycket väl i handen. Eftersom att jag inte använt den kan jag inte säga så mycket om knuten, men vid inspektion så är det en brittisk knut som används utav många firmor som inte tillverkar egna. Underbart mjuk och med ett klassiskt brittiskt loft. Som gjord för bowl lathering, men fungerar såklart för ansiktslöddring också.

Nypriset för denna när jag köpte den var 720 kr men ser att Broberg säljer den för 630 kr nu.

Mitt pris är 430 kr vid direktköp
(prisförslag kan diskuteras om de är rimliga och respektfulla)

Har tyvärr boxen (Det var inte någon "speciell" utan en vanlig papptub) undanstoppad ute i garaget bakom mängder med saker och ting, så den säljs som nu utan boxen men om jag hittar boxen under min flyttyra så skickar jag den senare med vanligt brev om så önskas.

Om du undrar något om borsten så skicka mig bara ett litet meddelande.

Jag skickar borsten inom 2-3 dagar från att betalningen är registrerad.
Skickas i en mycket väl vadderad mindre låda i en lika väl skyddad större låda med PostNord som kurir. Skickas även inom norden och EU, och självklart samfraktar jag om någon köper mer än en borste.

God budgivning!

Objektsnr 629165854

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 00:02

DALVEY 24mm Super silvertip badger, faux ebony. Oanvänd!

Utropspris

|0 Bud

300 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?