Beskrivning

Har beslutat mig för att tunna ut min samling av rakborstar, så tänkte se om där finns någon här hemma i Sverige som kanske är intresserad utav några riktigt svårfångade pärlor innan jag lägger upp de på försäljning utomlands.

Sista bilden är endast en samlingsbild på några av handtagen som jag skall sälja nu och för att ha en storleksreferens. Denna annonsen gäller endast den Honey, Gold/black.

Här är borsthandtag tillverkat utav Milton aka Turn'nShave. Jag har varit lyckligt lottad att fått vara med när det fortfarande gick att beställa från Milton om man råkade känna honom personligen. Detta är det helt slut med nu och hans sporadiska släpp av färdiga borstar/handtag säljs slut inom högst 2 minuter från varje släpp.
Förr fanns det en väntlista med ett års+ väntan eller så, men den är stängd och endast släpp/köp på sekunden är det som gäller idag. Med andra ord oerhört svårt att lägga händerna på hans kreationer och helt uteslutet med en custom enligt eget önskemål.

Detta handtaget är en utav Miltons tidigaste kreationer och jag köpte det från en vid det laget helt okänd artisan, Milton som vid den tidpunkten inte ännu börjat sätta signaturmynt i sina borstar.

Handtaget kommer utan monterad knut. Att montera en knut är inget svårt eller krångligt och vem som helst kan göra det med hjälp utav lite epoxy/marinsilikon, en vinkelhake och ett gott ögonmått.
Jag hjälper gjärna till med tips och råd om det önskas.

Ett stort handtag som gjort för en bra grävlingsknut och dem finns det många att välja på i olika prisklasser. Dessa behöver heller inte kosta skjortan utan det finns många bra alternativ för mindre penningar och ändå i världsklass.
Men Milton tillverkar knutar själv, och monterar den åt dig om du skulle önska en av hans. Då pratar vi dock lite(mycket) mer pengar men så klart också extrem handknuten kvalitet. Läs mer på hans hemsida.
Jag hjälper gärna till med lite förslag på knutar enligt köparens funderingar om det önskas.

Här är länken till TurnNShave - https://turn-n-shave.myshopify.com/ för lite referens om priser.

Handtaget är gjort för en rejäl 30mm's knut.
Borrdjupet har bra djup så att man kan få till en bra lofthöjd. Tilltaget djup så att man kan justera uppåt med tex ett mynt eller plastbrickor.
Vidd - 33-34mm
Djup - 25mm

Handtaget är helt nytt och har förvarats väl skyddat och är så klart helt repfritt.

Mitt pris är 750 kr Nytt pris 650 kr Sänkt pris 600 kr

(prisförslag kan diskuteras om de är rimliga, och då gör vi det via pm)

Om du undrar något om borsten så skicka mig bara ett litet meddelande.
Skickas mycket väl packad i en vadderad mindre låda inuti en sedan lika välskyddad större kartong.
Jag skickar borsten senast inom 2 dagar från att betalningen är registrerad med
PostNord som kurir. Skickas även inom norden och EU, och självklart samfraktar jag om någon köper mer än en borste.

Objektsnr 629943313

Visningar 92

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 21:10

TURN 'N SHAVE Custom handtag. För 30mm knut. OANVÄND/NY

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?