Beskrivning

1st Oöppnade Harry Potter Booster Pack Sorcerer's Stone 2001 (NM)

Direkt från Booster Box

Skick- Near Mint (NM)

Varubeskrivning
OBS-Mina uppskattningar är baserade på EU-standarden (se guide nedan).
Se bilder för det exakta skicket.

Alla bud är bindande enligt Traderas regler.

Betalning
Betala snabbt, säkert och smidigt med traderas betaltjänst! Köparen kan betala med Swish, kort eller PayPal.

Frakt
Skickas med porto eller spårbar frakt som rekommenderas vid köp av mer värdefulla kort.
Kan Samfraktar självklart med köp av fler så kolla gärna igenom mina andra annonser om pokemon!
Samtliga kort skickas alltid i en mjuk plastficka med toploader.

Ångerrätt
Ni har enligt lagen om distanshandel och avtal utanför affärslokal ångerrätt i 14 dagar från att varan tagits emot. Vid nyttjande av ångerrätt behöver ni kontakta oss för att få returadress. Returfrakt bekostas av dig som kund. Skulle det vara fel på varan står Collector’s Chest för returfrakten.

Mvh
Collector's Chest

SkickGuide

Near Mint (NM)
Ett kort som är i så pass bra skick att det troligen aldrig har varit utan en plastfickas skydd. Vissa små skavanker på kortet kan förekomma som t.ex. väldigt få vita prickar på kanten eller enstaka litet märke i ytan (som bara syns i reflekterat ljus), men överlag skall kortet vara i så pass fint skick att det ser ut som att det aldrig har varit använt utan skydd av plastficka.

Excellent (EX)
Ett kort i detta skick har något fler skavanker än ett kort i Near Mint. Dessa skavanker skall dock inte vara så pass tydliga att de vid en första inspektion står ut, utan kan uppenbara sig i form av exempelvis små vita prickar, en liten nagg i kanten eller lättare repor i ytan som inte framgår förrän vid närmare inspektion.

Fine (FN)
Ett kort i detta skick har mer synliga skador och har troligen använts en del utan plastficka, kanske några få turneringar. Skadorna förekommer ofta kring kortets kanter med skadade hörn, allmänt slitage av spelande, repor eller liknande.

Good (GD)
Ett kort i detta skick har spelats och använts frekvent utan plastfickor. Detta har gjort att kortet har tagit en hel del skada på samma sätt som ett kort i skicket Fine men skadan är mer omfattande. Det kan även förekomma repor, lätta böjningar och andra typer av skador.

Poor (PR)
Ett kort i detta skick har fått leva ett hårt liv och har så pass mycket skavanker att det är tydligt att dessa har uppstått av mer än bara normalt spel utan plastfickor. Denna typ av kort har oftast extremt tydliga skador, veck, långa och/eller djupa repor, vattenskada eller större områden där trycket nötts bort. Är ett kort inte turneringslegalt pga dess skador, dvs. om de syns eller känns trots att man använder plastficka, bör det mest troligt graderas som Poor med en kommentar om detta.

Objektsnr 522013467

Visningar 1 177

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Oöppnade Harry Potter Booster Pack Sorcerer's Stone 2001 (NM)

Pris

39 kr

CollectorsChest

Mölndal, Sverige

5.0

CollectorsChest

Företag

Toppsäljare

356 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?