Beskrivning

Her finder du 1 stk Commander deck - til absolut lavpris!

Ligesom ved tidligere Commander-udgivelser indeholder hvert deck 100 kort, og kan bruges direkte fra æsken af til at spille Commander!

Hvert deck indeholder desuden en Collector Booster Sample Pack med 2 kort i særlige udgaver, der normalt fås i Collector Boosters til serien!

Som noget særligt indeholder hvert Commander Deck fra Universes Beyond: Doctor Who også 10 nye Planechase-kort, sammen med en Planechase-terning!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Rejs med Doktoren og deres companions ud på tværs af tid og rum med denne særlige serie af Commander Decks og tilhørende Collector Boosters! Doctor Who er en del af Universes Beyond - den særlige afdeling af Magic: The Gathering som udforsker verdener uden for Magics egne!
  • Du kan finde hele 15 forskellige inkarnationer af Doktoren på tværs af serien (op til og med den Trettende Doktor, foruden to særlige regenerationer) samt mange af deres Companions!
    • Collector Booster Packs fra serien har endda mulighed for at indeholde særlige nummererede udgaver af Doktorens inkarnationer! Hvert af disse ekstremt sjældne kort er lavet med Double Rainbow Foil i et antal eksemplarer svarende til 500 + Doktorens nummer, dvs. 510 nummererede eksemplarer af den Tiende Doktor.
  • For at afspejle hvordan Doktoren ofte rejser med en følgesvend findes en ny evne: Doctor's Companion. Hvis din commander er en inkarnation af Doktoren, kan du have en yderligere commander med evnen Doctor's Companion (i stil med hvordan kort med Partner tillader dig at have 2 creatures som commanders). Hver inkarnation af Doktoren er to farver, imens hver af deres companions er én farve - og man kan kombinere på tværs af seriens forskellige sæsoner.
    • Et creature tæller som en inkarnation af Doktoren af hensyn til Doctor's Companion så længe det er et Legendary Creature med de præcise creature types "Time Lord Doctor". Creatures med alle creature types kan altså ikke have en Doctor's Companion som med-commander.
  • Også seriens skurke er i fokus - særligt i decket Masters of Evil! Du kan forvente at møde Cybermen, Daleks, The Master og mange flere!
  • Time Travel er en ny effekt der tillader dig at tilføje en time counter til eller fjerne en time counter fra alle dine permanenter og suspendede kort der allerede har en eller flere time counters. Du kan eksempelvis få dine kort med Vanishing til at holde længere, og lade kort med Suspend blive spillet hurtigere.
  • Mange ikoniske øjeblikke fra serien er udødeliggjort i form af Saga-kort i serien - og hver Saga er associeret med en inkarnation af Doktoren eller en af seriens skurke! Flere af skurkenes effekter tvinger dine modstandere til at træffe et Villainous Choice mellem to effekter der begge er til gavn for dig.
  • Serien indeholder primært helt nye kort, der er særligt designet til netop denne udgivelse - hvert færdigbygget Commander Deck i serien indeholder hele 50 nye kort! Collector Boosters til serien indeholder flotte alternative udgaver af kortene som fås i de færdigbyggede decks.
  • For at repræsentere hvordan Doktoren rejser i tid og rum i sit Tardis, er serien lavet med Planechase i fokus - og hvert deck i serien inkluderer 10 nye Planechase-kort, foruden en Planechase-terning!

Følgende kort er eksempelvis mulige at få i produkter fra serien:

Objektsnr 627628676

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Doctor Who Commander Deck: Blast from the Past

Pris

472 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.8

Kelz0r

Företag

50 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?